Alpakat

 Royal Britannia

s. 2011

Emä: Alpaca Stud Antonia

Isä: Snowmass Invincibly Elite xx

Hyvärakenteinen, varsin kookas emä. Britannialla on jo 5 vasaa, jotka se on synnyttänyt ja hoitanut ongelmitta, ilman välivuosia. Kuten emänsä, myös vasat ovat menestyneet hyvin Ruotsin näyttelyissä.

Näyttelyt:

2012 Swedish National Show – 1st Junior White Female + Champion White Female
2014 Swedish National Fleece Show – 1st Adult White

 

 Royal Harmony

s. 05/2017

Emä: Royal Britannia

Isä: Royal Baron Brown

Käsittämättömän upearakenteinen, jämäkkä tyttövasa, jonka villakin näyttää erittäin lupaavalta! Krimpiltä ja villan tiheydeltä ei voisi tässä iässä enempää toivoa – mikä ei sinänsä ole yllätys, kun molempien vanhempien taustalla on Snowmassin sukua… Olisipa jo kevät ja näyttelyt!

Royal Duchess

s. 2013

Emä: Alpaca Stud Tarantella

Isä: Alpaca Stud Gauthier

Duchess on kipakka tyttö ollessaan tiineenä, mutta huolehtiikin vasoistaan sitten kertakaikkisen hienosti! Todella hieno ja pehmyt villa on se, mitä toivon tältä emältä seuraaville sukupolville siirtyvän. Kolmannen villan arvot edelleen erinomaiset: mikroniluku 19,1, SD 4 ja Comfort Factor 99,3 %. Tämä näkyy emän näyttelymenestyksessäkin kaikista kilpailluimmassa valkoisten luokassa!

Näyttelyt:

2014 Swedish National Show – 2nd Junior White Female + Reserve Champion White Female
2015 Swedish National Show – 1st Intermediate White Female + Champion White Female
2015 Swedish National Fleece Show – 2nd Intermediate White

 

Alpaca Borealis Aurora

s. 07/2017

Emä: Royal Duchess

Isä: Alpaca Stud Astley

“Lilla Aurora” on kaunis valkea tyttö, jolla on selässä ruskea laikku. Laikku on blanketissa ja sen verran kookas, että se estää näyttelyissä osallistumisen yksiväristen luokkaan. Vasa on perinyt vanhemmiltaan uskomattoman pehmeän villan, joten jalostukseen sitä tullaan joka tapauksessa käyttämään. Ehkä sitten moniväristen lemmikki-villantuottajien kantaemänä 🙂 Ensimmäinen oman kasvattajanimeni omaava eläin <3